Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lubossula

5. 6. 2009 9:08
samozrejme,

ze v clanku je i dost pravdy, ackoliv to samozrejme neradi slysim, a je prirozenou vlastnostni kazdeho naroda idealizovat sama sebe. Nicmene ja bych se pod tento clanek - myslim tim pana Janyra v Britskych listech - nepodepsal. Ale vcera na mem blogu mi hodil jeden diskuter odkaz na Větvův starsi clanek. Ten skutecne stoji za to, dle meho nejlepsi clanek, ktery jsem na tomto blogu cetl. http://vetvicka.blog.idnes.cz/c/55548/Experiment-republika-zkrachoval-At-zije-kralovstvi.html

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora.2

5. 6. 2009 8:23
To ještě nic není,

jak se do médií dostane Barrotův dopis Pecinovi, který mu diktoval Berlusconi, abychom převzali teď hned muslimské africké přistěhovalce z jihu Itálie, nebo až bude Lisabonská smlouva a budou nám to moci nařídit, že nám jich sem dají dvakrát tolik, to bude teprve šrumec. ;-D[>-] Viděl bych to i na defenestraci těch nejkřiklavějších eurohujerů.

0 0
možnosti
LH

zdeseny obcan

5. 6. 2009 8:37
Re: To ještě nic není,

To bude to konecne reseni ceskeho problemu. Pristehovalci nas jednoduse vybiji.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

5. 6. 2009 7:25
Britské Listy

jsou plátkem podivných existencí, to jo. Ale zrovna jako nějací emigranti mají dojem že ti, co zůstali jsou všichni bolševici tak nemálo z těch, co zůstali dělá ze své pohodlnosti a zbabělosti ctnost a všem emigrantům předhazuje že netrpěli, jak velí tradice ale "odešli za lepším". Míněno za prachama, ačkoliv většina z těch, co odcházeli utíkali bez vindry pouze s nadějí, že v cizině jim, narozdíl od domova, bude laskavě dovoleno užívat vlastní hlavu a nebude jim do života žvanit kdejaká domovnice.

0 0
možnosti
D

dino_na_idnes

5. 6. 2009 6:56
A že Vás to

vůbec trápí. Ano, tyto články píšou kdysičeši, kteří před komunismem utekli. A z nějakého důvodu mají pocit, že všichni, kteří zůstali, jsou největší odpad světa.

Ono těchto jedinců není zas tak moc, ale jeden aktivní blb dokáže nadělak paseku, kterou nespraví ani deset rozumných.

Nevím, kde se v těchto lidech bere ta palčivá hořkost nutící je psát v některých případech skoro obden články, z nichž nenávist teče (s tím, že sebe samozřejmě považují za elitu lidstva), ale je mi to opravdu jedno, je to jejich boj.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

5. 6. 2009 6:28
Vrah Mydlář

byl dost typická česká postava.

0 0
možnosti
TB

Tomáš Bobek

5. 6. 2009 6:48
Re: Vrah Mydlář

Vrah nebo kat?  A co je to to "dost" typický? A co je to vůbec "typicky český"?

0 0
možnosti
L

Leopoldo

5. 6. 2009 5:18
Hlavní ceská tipická charakteristika

je závist,fales a zbabelost.Bohu zel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1541x
Autor neví co by o sobě napsal. Tedy obrázek o něm si udělejte sami z jeho blogu. Tam jeho kladné i záporné vlastnosti a mnoho dalšího jistě vyplyne napovrch.

O věku:

Věkem jsem přesáhnul hranici 30 ale ještě nedosáhl hranice 40.

O rodinných poměrech:

Jsem šťastně ženatý s jedním malým, ale milým závazkem :-).